WSP Noordoost-Brabant

Werkgeversservicepunt Noordoost-Brabant is hét aanspreekpunt voor al uw vragen over personeel, arbeidsmarkt, regelgeving en subsidies. We streven naar een goed functionerende en transparante arbeidsmarkt. De vraag van de werkgever staat hierbij voor ons centraal.  Onze dienstverlening is kosteloos voor werkgevers in de regio Noordoost-Brabant.

Eén aanspreekpunt
Wij bundelen binnen één loket de diensten en regelingen van alle betrokken partners bij de arbeidsmarkt van Noordoost-Brabant. Zo raakt u de weg niet kwijt tussen alle instanties. Vanuit onze kennis van aanbod van werkzoekenden, arbeidsmarkt, werving en selectie, regelgeving en subsidies pakken wij uw personeelsvraagstukken snel en met goed resultaat op. Eén aanspreekpunt voor al uw personeelsvragen. Wel zo makkelijk, toch?

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Inzicht in kansen, knelpunten in uw regio en arbeidsmarktvraagstukken
  • Kosteloze werving en selectie uw personeel
  • Advies en ondersteuning bij subsidies
  • Informatie over wet- en regelgeving
  • Advies en ondersteuning bij omscholing en leerwerktrajecten
  • Altijd een overzicht van het laatste relevante nieuws voor werkgevers.

Juiste persoon, juiste plek
De juiste persoon op de juiste plek. Dat is waar we samen naar streven. Wij geloven in talenten én mogelijkheden van mensen. Dat is bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt niet anders. Samen ontwikkelen we de arbeidsmarkt en gaan we in het grootste werkzoekendenbestand van Noordoost-Brabant op zoek naar de juiste kandidaat. U kunt bouwen op de deskundige én kosteloze service van één vast contactpersoon met kennis van de regionale arbeidsmarkt én alle interessante subsidies en regelingen.