Vughterstede

Primair is Vughterstede een aanbieder van zorg in haar woonzorgcentra Huize Elisabeth en Woonzorgcentrum Theresia. We bieden onze cliënten een nieuw thuis waar het fijn wonen is en zetten ons in voor hun welzijn.
Ook verhuurt Vughterstede/Mariënhoven seniorenwoningen en -appartementen die gelegen zijn in de nabijheid van de woonzorgcentra. Cliënten wonen daar zelfstandig en kunnen zo nodig gebruik maken van de gemakken van Vughterstede, zoals het restaurant, de kapper en welzijnsactiviteiten.
De wijkzorg (verzorging en verpleging) en diensten die we bieden, zijn speciaal afgestemd op de ouderen die zelfstandig thuis wonen in de gemeente Vught. Ons doel is om hen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen en hun zelfredzaamheid te helpen behouden of bevorderen in samenspraak met familie, mantelzorgers en sociale netwerk. Het vertrekpunt van onze zorg- en dienstverlening is ons motto: ‘Hart voor goede zorg’.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.rioz.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: