Praktijk Spil

Helvoirtseweg 3
5261 CA Vught
073 6841310 www.praktijkspil.nl/

Praktijk Spil

Praktijk Spil focust zich op onderzoek, advies en behandeling bij leer- en/of gedragsproblemen bij kinderen en jongeren. Daarbij staat het kind centraal en focussen medewerkers in overleg met u op wat het kind en de directe omgeving (bijvoorbeeld thuis en op school) nodig heeft om zich optimaal en prettig te ontwikkelen.

Voor een deel van het aanbod kunt u een beschikking vanuit het gebiedsteam van uw gemeente of een verwijsbrief van uw huisarts aanvragen. Zie meer informatie hierover op de website: www.praktijkspil.nl/vergoedingen. Meer informatie over het aanmelden en de wachttijden is te vinden via de website: www.praktijkspil.nl. De dichtstbijzijnde locaties vanuit Meierijstad zijn: Vught,  ‘s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel, Heeswijk-Dinther, Boxtel en Vinkel.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.rioz.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: