Route vooruit

Route Vooruit is een zorginitiatief opgericht om gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning te bieden aan volwassenen met psychische klachten. Vanuit professionele expertise en ervaringskennis wordt samen gewerkt aan klachtenvermindering en herstel. Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van ondersteuning bij angst- en stemmingsklachten. Dit houdt in dat wij ruime kennis en ervaring hebben op het gebied van angststoornissen, depressies en aanverwante klachten. Daarnaast hebben wij ook deskundigheid op het gebied van AD(H)D, autisme en persoonlijkheidsproblematiek. Hierdoor kunnen wij net dat beetje extra bieden voor mensen die te maken hebben met deze klachten en de hulp bieden die dan zo hard nodig is. Wij bieden WMO trajecten in de gemeente Meierijstad, Maashorst, Boekel en Bernheze.

Wilt u meer over ons weten of bent u benieuwd of Route Vooruit mogelijk iets voor u kan betekenen?  Neem dan gerust contact met ons op.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: