Pret in Herstel

Heb je een behandeling in een kliniek? Weet je niet hoe je verder moet in je herstel? Heb je geen idee waar je naar toe kunt? Door je behandeling in de kliniek heb je een grote stap gezet naar een verslavingsvrij leven. Heel goed van je, maar wat nu?

Je kunt niet terug naar je oude situatie met verkeerde vrienden, verstoorde relaties en werkloosheid. Wat je nodig hebt is rust en een gezonde omgeving waar je kunt werken aan je herstel. Pret in herstel biedt die omgeving. Je kunt bij ons verblijven in een beschermde woonomgeving of ambulante begeleiding krijgen in jou thuissituatie. Pret in herstel ondersteunt je in jouw leven na de kliniek. Wij helpen je bij je terugkeer in de maatschappij en begeleiden je om de kans op een gezond, nuttig en verslavingsvrij leven voor jou te vergroten. Waarbij we je meegeven dat een abstinent leven ook leuk, prettig, plezierig kan zijn.

 

Missie
Onze naam Pret in herstel verwijst naar een leven in herstel dat leuk en uitdagend is.
Wij bieden prettige, professionele begeleiding met en zonder verblijf, waarbij uitzicht is op een zelfstandig leven zonder enige afhankelijkheid.