Point-O

Pastoor van Winkelstraat 39
5374 BG Schaijk
0486 436642 www.point-o.nl

Point-O

Point O zet zich in voor ondersteuning van verslaafden. Point O biedt met name ondersteuning aan verslaafden, gericht op een abstinent leven. Dit aan de hand van samen afgestemd individueel traject. Ook begeleidt de organisatie familieleden en biedt interventietrajecten.

Point O zet zich in voor de verslavingsproblematiek en werkt samen met verschillende (zorg)organisaties, gemeenten en partners voor een ketenaanpak van de verslavingszorg. Daarbij zet de organisatie haar kennis en ervaring in bij allerlei projecten, waarmee ze hoopt uiteindelijk nog betere zorg en ondersteuning te kunnen bieden aan verslaafden en hun omgeving. Tevens biedt Point O lezingen aan (zorg) professionals en workshops aan naasten.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: