PlanH Werkt

Udenseweg 4-6
5405 PA Uden
0413 851511 www.planhwerkt.nl

PlanH Werkt

PlanH biedt individuele ambulante begeleiding en dagbesteding (Gewoon Goed). PlanH Werkt biedt (intensieve-) ondersteuning en begeleiding in een netwerk waar men zich veilig voelt en zich maximaal kan ontplooien binnen ieders mogelijkheden. Hierbij vergroten we het herstellend vermogen van de deelnemer en richten we ons op eigen regie.

Onze doelgroep: jongeren en volwassenen die moeite hebben zelf de regie over het eigen leven te voeren. Dat kan komen door een psychiatrische aandoening, psychische problemen, gedragsproblemen, een verstandelijke beperking of een combinatie hiervan. Onze begeleiders hebben deskundigheid in het begeleiden van mensen met psychiatrische aandoeningen (depressie, psychose, autisme, ADHD, angststoornissen), persoonlijkheidsstoornissen en/of met een justitie verleden.

 

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: