Kubus ondersteuning

Hoogheuvelstraat 72a
5342 VV  Oss
06-42661129 www.kubusondersteuning.nl

Kubus ondersteuning

Kubus ondersteuning is een kleinschalige persoonlijke zorgaanbieder in de regio Oss, ‘s-Hertogenbosch, Boxmeer, Uden en omliggende dorpen. Met een maatwerk voorziening speciaal voor elke inwoner, zorgt Kubus ondersteuning ervoor dat eenieder regie weet te houden of verkrijgen over zijn eigen leven. Kubus ondersteuning beschikt over een inmiddels jarenlange ervaring in het ondersteunen van jongeren en volwassenen met bijvoorbeeld: moeilijk verstaanbaar gedrag, jongeren en volwassenen met een autisme spectrum stoornis, sociaal emotionele problemen en verslavingsproblematieken. Kubus ondersteuning werkt multidisciplinair samen met het eigen netwerk, de sociale wijkteams en andere zorgprofessionals.

In de ondersteuning die de organisatie haar ambulante cliënten biedt, staat het voeren van eigen regie voor de cliënt centraal. De organisatie ondersteunt haar cliënten in zijn of haar eigen omgeving, zodat deze zo zelfstandig mogelijk kan functioneren.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: