Dagbesteding Het Hofke (Stichting Dichterbij)

Lidwinahof 71
5481 HL Schijndel
073 5441413 www.dichterbij.nl/locaties/schijndel/het-hofke

Dagbesteding Het Hofke (Stichting Dichterbij)

Dagbesteding voor mensen met een verstandelijk of meervoudige beperking waar warmte, rust, gezelligheid en beleving voorop staan. Je vindt Het Hofke in het prachtige monumentale pand Huize Lidwina in Schijndel. Het Hofke werkt in een kleine groep, waardoor de medewerkers volop aandacht hebben voor jouw wensen en behoeften. Je voelt je er vast op je plek.

Wat kun je bij Dagbesteding Het Hofke doen?
In de ochtend wordt vaak een gezamenlijke activiteit ondernomen, zoals knutselen rondom een thema, muziek maken of koken. Kun je daar niet aan meedoen of staat je hoofd er een keer niet naar, dan kom je er gewoon lekker bij zitten om te genieten van wat de anderen aan het doen zijn. Andere leuke dingen die je bij kunt doen: kleuren, snoezelen, papier snipperen, een dvd kijken, een spelletje spelen, gamen op de Wii. Ook kun je bij Het Hofke  samen op pad gaan. Bijvoorbeeld voor een wandeling naar het dierenparkje in de buurt, een bezoekje aan de buren van het Gasthuis, voor een boodschap in het dorp of een bezoek aan een andere locaties van Dichterbij in het dorp.

Mocht je zorg zoeken in de vorm van dagbesteding of wonen bij een van onze locaties. U kunt dan terecht bij de consulenten van Dichterbij: https://www.dichterbij.nl/contact/ik-zoek-zorg

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.rioz.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: