Dagbesteding De Schakel (Stichting Dichterbij)

Deken Baekersstraat 83
5482 JD Schijndel
06 55429454 www.dichterbij.nl/locaties/schijndel/dagbesteding-de-schakel

Dagbesteding De Schakel (Stichting Dichterbij)

Dagbesteding de Schakel is een rustige dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking waar je in je eigen tempo bezig kunt zijn met de dingen waar jij van houdt. Er is van alles te doen, dus kijken de medewerker samen waar jij vandaag zin in hebt.

Wat kun je doen?
Wil je een spelletje spelen, handwerken, knutselen of kleuren in de gezellige woonkamer? Vind je het leuk om samen te zingen? Maak je graag een wandeling of een tochtje naar de winkel voor wat boodschappen? Of wil je misschien de gastvrouw van het gebouw een handje helpen bij haar taken?

’s Middags kies je zelf een spelletje, werkje of klusje uit om rustig in je eentje of gezellig in een groepje te doen. En als het even kan, worden gezamenlijke activiteiten met de bewoners van de Laverhof ondernomen. Weet je wat trouwens ook heel fijn is om af en toe te doen als je bij de Schakel bent? Een bezoekje brengen aan de kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste in het gebouw.

Mocht je zorg zoeken in de vorm van dagbesteding of wonen bij één van de locaties. U kunt dan terecht bij één van de consulenten: https://www.dichterbij.nl/contact/ik-zoek-zorg

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.rioz.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: