Heleen!

De reden dat ik goed ben in wat ik doe?

Het opruimen van je huis gaat niet altijd om het doorbreken van vaste patronen en gewoonten. Soms alleen om het herkennen ervan en ze een plek geven in je dagelijkse structuur. Gooi jij je sleutels als je thuiskomt altijd op tafel? Koop dan geen sleutelkastje voor in de gang, maar een prachtige schaal als eyecatcher op je tafel. En laat daar je sleutels in landen. Zo eenvoudig kan het zijn.

Begeleiden van mensen met als basis personal organizing levert met eenvoudige middelen en persoonlijke aandacht vaak meer op dan je denkt, chaos in huis betekent ook vaak chaos in het hoofd. Als Personal Organizer ben ik de stap tussen denken en doen.  Hoe ik het doe? Gewoon door mijn mouwen op te stropen. Het persoonlijke contact is hierbij voor mij essentieel. Samen kijken naar wat nodig is. Zijn er spullen die weg kunnen? Dan neem ik die gelijk voor je mee! Zo creëer ik daadwerkelijk ruimte en rust om vervolgstappen te kunnen zetten.

Suus de Ruimtemaker

Suus de Ruimtemaker biedt individuele begeleiding bij het orde op zaken stellen van huis en administratie door goed om te leren gaan met spullen, ruimte en tijd. Doelgroep: Iedereen die het overzicht (tijdelijk) kwijt is en behoefte heeft aan structuur.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern:

Dagbeleving levenskracht

In mijn atelier wordt dagbesteding een dagbeleving. Ik begeleid mensen die zich in een grote groep niet prettig voelen. Te druk , te veel prikkels en er meer behoefte is aan persoonlijke begeleiding. Een prikkelarme omgeving waarbij zingeving en het sociaal verbonden zijn erg belangrijk is.

Voor mensen met NAH, Psychische kwetsbaarheid en autisme bieden wij individuele dagbesteding of begeleiding in kleine groep 3 tot 4 personen.

 

Ook voor de regio meierijstad lever ik zorg, voor meer informatie, bezoekt u mijn website.

n die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: