Hartlopenwerkt

Hartlopenwerkt! biedt maatwerktrajecten aan voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken in privé of werksfeer. Alle trajecten zijn maatwerk en hebben allemaal dezelfde basis, buiten sportief bezig zijn en ontdekken wat wel kan om verder te komen. Hartlopenwerkt! kan ondersteunen bij bijvoorbeeld rouwverwerking, psychische klachten, angststoornissen, herstel na een psychose, herstel na een verslaving of overgewicht. Hartlopenwerkt! werkt samen met zelfstandige trainers en coaches. Allemaal enorm gedreven en gepassioneerde professionals die vanuit respect en vertrouwen de trajecten verzorgen.

Jong Nederland Keldonk

Jong Nederland Keldonk is een stichting die wekelijks klaarstaat voor de kinderen in Keldonk, door middel van spelletjes en activiteiten.

Scouting Veghel

Het doel van Scouting Veghel is gestalte geven aan het Scoutingspel op grondslag van de ideeen van Lord Robert Badem-Powell en beoogt daarmee een plezierige beleving van de vrije tijd te bieden aan jongens en meisjes. Daardoor levert Scouting Veghel een bijdrage aan de vorming van hun persoonlijkheid.

Jong Nederland Erp

Jong Nederland Erp probeert de jeugd in haar vrije tijd zoveel mogelijk spelplezier in groepsverband met leeftijdsgenoten te verschaffen zonder prestatiedrang. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Jong Nederland Boerdonk

Jong Nederland Boerdonk biedt kinderen uit Boerdonk en omgeving de mogelijkheid om in hun vrije tijd aan gevarieerde activiteiten mee te doen. Denk vooral aan sport, spel, buitenleven en creativiteit.

Zorgatelier kwarté

Bij Kwarté staan de ontwikkelingen van een cliënt, het uitgaan van de vaardigheden en persoonlijke begeleiding centraal. Wanneer iemand een beperking heeft, is hij (eigenlijk net als ieder ander) gebaat bij structuur, zelfontplooiing, persoonlijke aandacht en een zinvolle invulling van de dag. Zorgatelier Kwarté biedt een plek waar mensen met een beperking in een prettige sfeer hun dagen nuttig kunnen besteden op een manier die bij hen past.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: