Stichting Keldonks Belang

Stichting Keldonks Belang houdt zich bezig met het organiseren van activiteiten voor de jeugd in Keldonk. Daarnaast kan de inwoner bij de stichting terecht voor verhuur van meer dan 30 spellen.

Jong Nederland Zijtaart

Jong Nederland Zijtaart biedt de jeugd van 4 tot 18 jaar de mogelijkheid om zich door middel van sport, spel, creativiteit en buitenleven te ontplooien. Samen met leeftijdsgenoten ondernemen de kinderen verschillende activiteiten.

Jong Nederland Keldonk

Jong Nederland Keldonk is een stichting die wekelijks klaarstaat voor de kinderen in Keldonk, door middel van spelletjes en activiteiten.

Stichting De Zevensprong

De Zevensprong organiseert een kindervakantieweek voor alle kinderen van groep 3 en 4 in Sint-Oedenrode en haar kerkdorpen, Olland, Boskant en Nijnsel. De Zevensprong richt zich met name op de kinderen voor wie vakantie niet zo vanzelfsprekend is of die om allerlei redenen niet op vakantie kunnen en kinderen van het speciaal onderwijs of een lichte beperking.

Stichting Jeugdwerk Mariaheide

Stichting Jeugdwerk Mariaheide is in 1995 opgericht om de jeugdactiviteiten in Mariaheide te stimuleren en te coördineren. De stichting organiseert 10 tot 12 activiteiten per jaar voor kinderen en jongeren, waaronder de kindervakantieweek.

Speel-o-theek Rooi

Bij de Speel-o-theek kunnen inwoner speelgoed lenen op dezelfde manier als bij de bibliotheek boeken lenen. Op die manier kan eenieder vaker wisselen van soort speelgoed zonder het te moeten kopen.

Scouting Veghel

Het doel van Scouting Veghel is gestalte geven aan het Scoutingspel op grondslag van de ideeen van Lord Robert Badem-Powell en beoogt daarmee een plezierige beleving van de vrije tijd te bieden aan jongens en meisjes. Daardoor levert Scouting Veghel een bijdrage aan de vorming van hun persoonlijkheid.

Jong Nederland Erp

Jong Nederland Erp probeert de jeugd in haar vrije tijd zoveel mogelijk spelplezier in groepsverband met leeftijdsgenoten te verschaffen zonder prestatiedrang. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Jong Nederland Boerdonk

Jong Nederland Boerdonk biedt kinderen uit Boerdonk en omgeving de mogelijkheid om in hun vrije tijd aan gevarieerde activiteiten mee te doen. Denk vooral aan sport, spel, buitenleven en creativiteit.