Peijnenburg Begeleiding

De persoonlijk begeleider waar jij als cliënt centraal staat!

Loopt jouw leven om wat voor reden dan ook niet zoals je het graag zou willen, maar weet je zelf niet meer hoe je dit kunt veranderen? Vind je het lastig om prioriteiten te stellen? Of heb je geen rust meer in je hoofd? Peijnenburg Begeleiding is dé persoonlijk begeleider waar jij als cliënt centraal staat. Of je nou vastloopt door problemen of beperkingen die ontstaan zijn door een psychiatrische of psychosociale beperking: wij staan graag voor je klaar.

Heb je interesse in persoonlijke begeleiding en ben je benieuwd naar onze mogelijkheden in jouw specifieke situatie? Neem dan contact met ons op. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren we je graag kennen en gaan we op zoek naar ‘de klik’.

Maatwerk persoonlijke begeleiding

Ieder mens is uniek, dus ook iedere vorm van onze persoonlijke begeleiding is uniek. Samen met een trajectbegeleider ga je aan de slag met jouw persoonlijke plan, jouw persoonlijke doelen. Maar wat doet een persoonlijk begeleider nou precies? Onze persoonlijk begeleider zorgt voor ondersteuning en intensieve begeleiding, zowel bij jongeren als volwassenen, op de leefgebieden waar jij dagelijks belemmeringen in ervaart. Denk bijvoorbeeld aan woonbegeleiding, financiën, dagbesteding, huiselijke relaties, geestelijke gezondheidszorg en lichamelijke gezondheid.

Samen gaan we ervoor

Onze individuele begeleidingstrajecten zijn ambulante begeleidingstrajecten. Dit betekent dat jij in jouw eigen woning en jouw eigen omgeving persoonlijke begeleiding krijgt. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij alle dagelijkse bezigheden buitenshuis. Vind je het fijn dat we met je meegaan naar instanties, naar het werk of een andere dagbesteding? Geen probleem. Wij spelen in op jouw persoonlijke behoeften. Met één vaste persoonlijk begeleider ga jij aan de slag om aan jouw doelen te werken. En hier nemen we alle tijd voor. Samen gaan we ervoor. Peijnenburg Begeleiding is bovendien een HKZ gecertificeerde zorginstelling waardoor wij de kwaliteit van onze zorg kunnen waarborgen. Bij ons sta jij centraal en verbeteren we voortdurend waar nodig onze dienstverlening, zodat we samen zo goed mogelijk aan jouw persoonlijke doelen kunnen werken.

– Individuele begeleiding
– Ambulante begeleiding
– PGB begeleiding
– Wet Maatschappelijke ondersteuning

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern:

Trajectvol

Trajectvol is een ISO-gecertificeerde zorginstelling die bekend staat als een organisatie die betrokkenheid koppelt aan professionaliteit. Een kleinschalige, professionele Wlz-Wmo-erkende zorginstelling. Trajectvol is gespecialiseerd in het geven van richting aan mensen met: ASS (Autisme Spectrum Stoornis), AD(H)D, psychische beperkingen, psychosociale beperkingen, verstandelijke beperkingen, lichamelijke beperkingen. Trajectvol biedt gespecialiseerde begeleiding, dagbesteding en wonen op maat.

De begeleiding vanuit Trajectvol is gericht op alle leefgebieden en wordt geboden in jouw eigen vertrouwde omgeving. Doelen waar je aan wilt werken worden met jou geformuleerd in je eigen begeleidingsplan. De begeleiding is er op gericht om jou inzichten, praktische adviezen en handvatten aan te reiken zodat patronen zichtbaar worden en waar mogelijk verandering plaats kan vinden.

Trajectvol staat voor Zorg dichtbij, waar zelfregie voorop staat.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern:

Maximaal in Balans

Maximaal in Balans is een kleinschalige sociaal-psychaitrisch verpleegkundige (SPV) praktijk, gespecialiseerd in het helpen en ondersteunen van mensen die door psychosociale problemen en/of psychische klachten dreigen of zijn vastgelopen in hun dagelijkse leven: thuis, op school of op het werk.

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige richt Maximaal in Balans zich op het functioneren van mensen in hun (leef)omgeving, waarbij de organisatie niet alleen kijkt naar de problemen en eventuele valkuilen, maar juist ook naar de kwaliteiten en mogelijkheden.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: