Heleen!

De reden dat ik goed ben in wat ik doe?

Het opruimen van je huis gaat niet altijd om het doorbreken van vaste patronen en gewoonten. Soms alleen om het herkennen ervan en ze een plek geven in je dagelijkse structuur. Gooi jij je sleutels als je thuiskomt altijd op tafel? Koop dan geen sleutelkastje voor in de gang, maar een prachtige schaal als eyecatcher op je tafel. En laat daar je sleutels in landen. Zo eenvoudig kan het zijn.

Begeleiden van mensen met als basis personal organizing levert met eenvoudige middelen en persoonlijke aandacht vaak meer op dan je denkt, chaos in huis betekent ook vaak chaos in het hoofd. Als Personal Organizer ben ik de stap tussen denken en doen.  Hoe ik het doe? Gewoon door mijn mouwen op te stropen. Het persoonlijke contact is hierbij voor mij essentieel. Samen kijken naar wat nodig is. Zijn er spullen die weg kunnen? Dan neem ik die gelijk voor je mee! Zo creëer ik daadwerkelijk ruimte en rust om vervolgstappen te kunnen zetten.

Evizorg

Evizorg biedt professionele hulpverlening in de thuissituatie aan mensen met een psychosociale of emotionele kwetsbaarheid. Hulpverlening die gericht is op het vergroten van zelfredzaamheid.

Evizorg coacht en biedt inzichten bij het opruimen, organiseren, administreren, en schoonhouden van je woning. Men leert controle te houden over het huishouden door inzicht gevende gesprekken en samen te werken.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: