Ontmoetingscentrum De Loop’r (Olland)

Het ontmoetingscentrum De Loop’r in Olland heeft ruimtes beschikbaar voor jong en oud en voor ieder wat wils. Alle ruimtes kunnen gehuurd worden voor sportieve of culturele doeleinden en uiteraard voor (zakelijke) vergaderingen.

KBO Olland

De KBO Olland is een organisatie voor alle senioren in het kerkdorp Olland of met binding met Olland. Er wordt veelvuldig samengewerkt met de KBO-afdelingen van Boskant, Nijnsel en Sint-Oedenrode centrum. Gezamenlijk vormen deze KBO’s, de KBO Kring Sint-Oedenrode. De activiteiten vinden plaats in dorpscentrum De Loop’r. Deze KBO is aangesloten bij KBO-Brabant.

Dorpsraad Olland

Dorpsraad Olland behartigt de belangen van de inwoners van Olland door het inventariseren van wensen en behoeften van de bevolking en het proberen, in samenwerking met het particulieren en de overheid, daaraan tegemoet te komen. Uitgangspunt hierbij is altijd dat het algemeen belang boven het persoonlijk belang gaat of boven het belang van een kleine groepering. Ook organiseert de dorpsraad jaarlijks de sinterklaasintocht.