Stichting Speciale Jongerenclub Okido

Stichting Speciale Jongerenclub Okido is een vrijetijdsclub speciaal voor kinderen en jongeren met een lichamelijke- of verstandelijke beperking. Het doel is om deze jongeren dezelfde kansen en mogelijkheden te geven als ieder ander, rekening houdend met ieders mogelijkheden en beperkingen.

Ontmoetingscentrum Het Leijhuis

Het Leijhuis is een plek om gezellig bij elkaar te komen en samen deel te nemen aan activiteiten. Ouderen en mensen met een beperking kunnen elke vrijdag terecht in het Leijhuis voor een kopje koffie, samen zijn met anderen en deelnemen aan één van de activiteiten die door leerlingen van ROC De Leijgraaf worden voorbereid en verzorgd. Activiteiten zijn: creatief, koken, ondersteuning bij gebruik mobieltje, pc / tablet.

Soos De Leste Cent

Soos “de leste cent” is een ontspanningsvereniging voor mensen met een beperking vanaf 18 jaar. Ontmoeten, muziek en dansen. Eén keer per jaar is er een barbecue en kerstmarkt. Ca. 80 deelnemers uit Meierijstad e.o. (Uden en Oss) en 11 vrijwilligers.

Grootenhout

Ouderenlandgoed Grootenhout biedt zorg aan ouderen met dementie die een dag en/of woonverblijf zoeken. Activiteiten: buitenwerken of creatief.