Jong Nederland Keldonk

Jong Nederland Keldonk is een stichting die wekelijks klaarstaat voor de kinderen in Keldonk, door middel van spelletjes en activiteiten.

Jong Nederland Zijtaart

Jong Nederland Zijtaart biedt de jeugd van 4 tot 18 jaar de mogelijkheid om zich door middel van sport, spel, creativiteit en buitenleven te ontplooien. Samen met leeftijdsgenoten ondernemen de kinderen verschillende activiteiten.

Scouting Veghel

Het doel van Scouting Veghel is gestalte geven aan het Scoutingspel op grondslag van de ideeen van Lord Robert Badem-Powell en beoogt daarmee een plezierige beleving van de vrije tijd te bieden aan jongens en meisjes. Daardoor levert Scouting Veghel een bijdrage aan de vorming van hun persoonlijkheid.

Jong Nederland Erp

Jong Nederland Erp probeert de jeugd in haar vrije tijd zoveel mogelijk spelplezier in groepsverband met leeftijdsgenoten te verschaffen zonder prestatiedrang. Meedoen is belangrijker dan winnen.

Jong Nederland Boerdonk

Jong Nederland Boerdonk biedt kinderen uit Boerdonk en omgeving de mogelijkheid om in hun vrije tijd aan gevarieerde activiteiten mee te doen. Denk vooral aan sport, spel, buitenleven en creativiteit.