Sanne van den Hoven

Sanne van den Hoven, pedagoog, biedt begeleiding aan jongeren en jongvolwassenen waarbij het leven niet zo soepel verloopt. Denk hierbij aan autisme, ADHD, verslavingsproblematiek en een lagere- of juist een hogere intelligentie. Sanne van den Hoven heeft veel persoonlijke ervaring door haar broertje met het Syndroom van Down. Ze levert maatwerk en heeft aandacht voor de mensen voor wie ze een steuntje in de rug mag zijn.

”In mijn werk ga ik ervanuit dat jij weet wat je nodig hebt om een stapje verder te komen. Want jij kent jezelf het beste. Samen bepalen we wat je wilt bereiken en stippelen we uit hoe we daar gaan komen. Als je nog niet goed weet wat je wilt voor de toekomst, kijken we daar samen naar. In dit proces volg ik jou, op jouw tempo en help ik je om goede keuzes te maken. Daarvoor ga ik naast je staan, vertrouw ik je volledig en ondersteun ik je waar je me nodig hebt. Ik werk in jouw eigen omgeving, dus bijvoorbeeld bij jouw thuis. Dit doe ik omdat dit veilig voor je is en jij dus de beste stappen kunt maken. Als je wilt, werk ik samen met mensen die dicht bij je staan. Denk hierbij aan familie, vrienden of andere professionals. Om goed bij je aan te sluiten observeer ik goed en luister ik graag naar je.’’

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: