Villa Papillon

Logeerhuis Villa Papillon is kleinschalig opgezet voor kinderen/jongeren vanaf  vier jaar met autisme/ADHD en andere problematieken. Villa Papillon heeft op dit moment drie bijzondere woonhuizen in Haaren (Noord-Brabant) en één in Oisterwijk waar elk weekend een vaste groep van maximaal acht kinderen kan logeren. Ze worden het hele weekend begeleid door twee à drie medewerkers. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd op zaterdag en zondag. Tijdens schoolvakanties biedt Villa Papillon  midweken en activiteitendagen aan. De logeerweekenden worden aangeboden in de vorm van zowel Zorg In Natura (ZIN) als Persoons gebonden budget (PGB).

Alle medewerkers beschikken over een Verklaring Omtrent Goed gedrag (VOG). Daarbij beschikken zij natuurlijk over het broodnodige enthousiasme om er een leuk verblijf van te maken.

Villa Papillon biedt de sfeer, veiligheid en structuur wat kinderen ook gewend zijn in de thuissituatie. Deze elementen komen duidelijk terug in de woningen en de visie van Villa Papillon.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.rioz.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: