Continuing

Continuing biedt een breed scala aan behandelingen aan om aan de vraag van de cliënt en zijn behoefte te voldoen. Continuing kan de cliënt, al dan niet online, weer op weg helpen om te stabiliseren in het hier en nu.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.wmodemeierij.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern:

Talk Psychologenpraktijk

Talk Psychologenpraktijk is een praktijk voor volwassenen- en kind & jeugdpsychologie in Schijndel. De praktijk probeert haar zorg zo toegankelijk mogelijk te maken. Met een efficiënte aanpak en transparante houding richt de praktijk zich op het verminderen van klachten en het helpen van mensen om vanuit hun eigen kracht weer zelfstandig verder te kunnen.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.rioz.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: