Serviceteam Noordkade

Serviceteam Noordkade is er voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die extra hulp nodig hebben bij het vinden en behouden van passend werk.

Met verschillende ondernemers op de Noordkade in Veghel zijn afspreken over werkzaamheden die gedaan kunnen worden.

Hierbij kan gedacht worden aan facilitaire taken, horeca, terrein schoonmaak, lunch verzorgen, werken in de spoelkeuken, schoonmaakservice.

De opstart vindt gezamenlijk plaats en er is begeleiding op maat voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vaardigheden die (verder) ontwikkeld worden zijn: werken in een team, plannen en organiseren, op tijd komen, reflecteren, zorgvuldig werken, werktempo, doorzetten en sociale vaardigheden.

Draad en daad – dagbesteding

Draad en Daad is een sociale onderneming die maatschappelijke impact maakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op te leiden en werkervaring te bieden binnen een van de drie afdelingen van Draad en Daad. Wij combineren op een unieke manier arbeid, zorg en opleiding.

Al onze leermedewerkers, medewerkers, stagiaires en vrijwilligers vormen een hecht en gezellig team. Samen zijn zij het hart van het bedrijf en zorgen zij ervoor dat alles op rolletjes loopt.

 

  • Zoek jij een werkplek met begeleiding of (arbeidsmatige) dagbesteding?
  • Ben je op zoek naar een gepersonaliseerd cadeautje?
  • Je hebt kleding die vermaakt of hersteld moet worden?
  • Wil je graag kleding op maat omdat je bv in een rolstoel zit of je bent op zoek naar een bedrijf die jouw eigen ontworpen kleding/producten kan maken?

Je wilt graag met eigen ogen zien hoe wij werken en hoe gezellig we zijn?

Neem dan contact met ons op.

 

Zorgboerderij ‘t Ham

Op Zorgboerderij ‘t Ham kan iedereen met een pgb (persoons gebonden budget) of zin (zorg in natura) indicatie terecht voor wonen en dagbesteding. Voor het aanbieden van zin, is de zorgboerderij aangesloten bij het SZZ (samenwerkende zorgboerderij zuid). Sinds 2001 is het mogelijk om op de zorgboerderij te wonen in combinatie met dagbesteding. De boerderij heef een gezamenlijke ruimte met een biljart, voetbalspel, dartbord, gezelschapsspellen, tafeltennis tafel. En uiteraard is het de juiste plek om gezellig samen te zijn.

Voor sommige diensten en activiteiten die deze organisatie aanbiedt, is een beschikking (= besluit) van de gemeente nodig. Op www.rioz.nl staan alle diensten waarvoor een inwoner een beschikking kan aanvragen. Beschikking aanvragen? Neem contact op met het gebiedsteam in uw kern: